Hoci tohtoročné fašiangy sú veľmi krátke, čas dobre sa zabaviť a pritom sa aj chutne najesť bude určite príjemne stráveným v prítomnosti rodiny, známych, kamarátov. Preto neváhajte a prijmite naše pozvanie na fašiangovanie.

Pripravili sme si pre vás bohatý program. V dopoludňajších hodinách sa na vás tešia malí folkloristi z Jadlovčeka z Margecian i DFS Krompašanček. Pohodičku fašiangov výborne naštartuje i DH Vlašanka.

V popoludňajšom programe od 12. hod. sa môžete tešiť na zábavu v podaní ľudového rozprávača Jožka Bryndzu, vystúpia FS Kalina z Kolinoviec, FS Kluknavčanka z Kluknavy, FS Krompašan a ĽH Gregovci zo Spišských Vlách.

Na svoje si prídu nielen dospelí, ale aj deti. Na tie sa už teší maskot Olaf a pán Pampúšik. Nebude chýbať maľovanie na tvár a karneval v maskách na ľade. Vítané sú však aj dospelé masky. Už teraz sa tešíme na kreativitu malých, aj tých skôr narodených.

Tešiť sa môžete na súťaže v jedení pankušiek na čas. Najrýchlejší papkáči dostanú odmenu. Zasúťažíme si o NAJ  pankušku, zatancujeme si na diskotéke na ľade i mimo neho.

V ponuke jedál a nápojov budú klobásy, mäsové mňamky, polievka, pankušky či trdelník, výborná káva, nealko i alko, ako aj drobnosti pre deti.

Neváhajte a príďte sa spolu s nami zabaviť na Pankuškové fašiangy na Okruhlisku.

Tešíme sa na vás v sobotu 10. februára 2024 od 10. hodiny.

 

Informujeme verejnosť (Zákon o ochrane osobných údajov č.18/2018 Z.z.), ktorá sa zúčastňuje kultúrneho, spoločenského a športového podujatia organizovaného mestom, že z jeho priebehu sa budú vyhotovovať fotografie a videozáznam.