Mesto Krompachy počas tohto leta prišlo s novinkou, ktorá Vám priniesla rýchlejší a pohodlnejší spôsob získavania informácií z mesta i diania v ňom. Aplikáciu Krompachy majú vo svojich mobiloch už desiatky Krompašanov.

Sme radi, že Vám na sklonku roka môžeme priniesť ďalšiu novinku, ktorá veríme, že poteší a rovnako zrýchli a sprehľadní hľadanie na webovom sídle mesta Krompachy. Novú webovú stránku nášho mesta sme spustili práve dnes 5. novembra 2023. Webové sídlo Krompách prešlo redizajnom, aby sa stalo prehľadnejším a zjednodušilo sa vyhľadávanie a prezeranie informácií o dianí v meste. Spolu so spustením novej stránky svetlo sveta uzrel aj youtube kanál mesta Krompachy, na ktorom si môžete pozrieť nové promovideo z Krompách.

Keďže neustále hľadáme možnosti, ako čo najefektívnejšie informovať občanov i návštevníkov o dianí u nás, už niekoľko týždňov je samozrejmosťou aj instagram mesta Krompachy. Aj ten už má svojich pravidelných sledovateľov a veríme, že čoskoro si získa aj ďalších. Facebook Krompách má rovnako tak svojich stálych i nových návštevníkov.

Našou snahou je poskytnúť informácie aj občanom, ktorí sú celý deň v práci alebo mimo bydliska a nezachytia informácie z mestského rozhlasu alebo úradnej tabule zverejnené v pracovnom čase.

„Snažíme sa ísť s dobou. Mobilná aplikácia, instagram či youtube kanál sú v dnešnej dobe výbornými informačnými prostriedkami, vďaka ktorým sa vieme ešte viac priblížiť našim občanom aj návštevníkom. Stačí len stiahnutie do mobilu a všetko máte pokope, doslova vo vrecku,“ zdôraznil primátor mesta Ing. Dárius Dubiňák.

Čo sa týka aplikácie, jej inštalácia je veľmi rýchla (aplikácia má iba 2 MB) a jednoduchá, nevyžaduje žiadne prihlasovanie alebo registráciu. Pri vyhľadávaní aplikácie v Google Play alebo AppStore stačí zadať kľúčové slová "Krompachy". Alebo ísť na našu novú webstránku, načítať QR kód a aplikácia je realitou. Snahou autorov bolo vytvoriť ľahko ovládateľnú a prehľadnú aplikáciu pre všetky vekové kategórie občanov.

Youtube kanál mesta Krompachy pod názvom "Mesto Krompachy official" a instagram "Mesto Krompachy" nájdete úplne jednoducho v pravom hornom rohu na novej webovej stránke.

Veríme, že tieto naše info stálice i pribúdajúce info novinky Vás potešia a čoskoro sa stanú obľúbenými zdrojmi základných a dôležitých informácii servisného, spoločenského, športového i kultúrneho charakteru.