Na štarte na Námestí slobody sa tento rok vystriedali pretekári v 19 kategóriách, pričom jednotlivé kategórie boli vekovo ohraničené. Od kategórií sa následne odvíjala aj náročnosť trate. Svoje bežecké výkony si mohli vyskúšať všetci bez ohľadu na vek. Dokonca aj chlapci a dievčatá predškolského veku, či veteráni nad 60 rokov. Pre predškolákov do šiestich rokov bola pripravená nenáročná asfaltová trať dlhá 100 metrov. Tí najmladší sa na trať postavili už o 8.30 hod. Z chlapcov sa najviac darilo Petrovi Bikárovi (ZŠ Slovinky) a u dievčat bodovala Miriam Zimmermanová (MŠ Kluknava).

Tohtoročná vysoká účasť pretekárov znamenala pre mnohých aj obrovskú konkurenciu. Na trati dlhej šesť kilometrov zabojovalo 85 pretekárov. Najrýchlejším mužom sa stal Sergej Raschupkin so štartovným číslom 17 (Ukrajina), ktorý asfaltovú trať dlhú šesť kilometrov zvládol s časom 16:55. Zo ženského osadenstva zažiarila Barbora Balogová (Biatlon ŠK Prešov), ktorá krompašskú „šestku“ zvládla s časom 21:49.

52. ročníka Beh ulicami Krompách sa zúčastnili aj domáci Krompašania. Najrýchlejším Krompašanom s časom 20:25 je Peter Balúch (SRTG Krompachy), ktorý v celkovom poradí skončil na 17. mieste a najrýchlejšou Krompašankou je Slavomíra Uličná (SRTG Krompachy). Tá sa s  časom 24:22 umiestnila v konečnom poradí na 55. mieste.

Všetkým ešte raz srdečne blahoželáme!